• Feest bij PvExpert!

  Deze maand is het feest bij PvExpert. Wij vieren dat wij al 10 jaar het mooiste werk mogen doen voor de leukste klanten.

  10 jaar PvExpert, wat een mooie leeftijd! Wie had dat ooit gedacht?

  Ik zei niet zoveel

  Als klein meisje was ik altijd stil en teruggetrokken. Ik zei niet zoveel. Ik had gewoon geen behoefte aan veel mensen om mij heen.

  Als tienermeisje zat ik achterin de klas en observeerde anderen, maar zelf zei ik niet zoveel.

  Als jonge dame werd ik verliefd op een jongen, maar ja, ik zei niet zoveel. Ik heb drie jaar lang alleen maar naar hem gekeken.

  Maar toch ben ik volgend jaar al 25 jaar getrouwd met deze jongen. 🙂

  Ik kreeg een mening

  Toen ik ging werken kreeg ik een duidelijke mening over een aantal zaken. Ik weet nog goed dat ik voor de eerste keer mijn mening gaf. Ik was 24 maar er werd niet naar mij geluisterd! Terwijl ik vond dat ik gelijk had, want anders zei ik het toch niet!

  Ik vond het moeilijk dat er niet naar mij geluisterd werd en raakte er overspannen van.

  Kennismaken met de salarisadministratie

  Ik wilde een andere baan en ik maakte kennis met de salarisadministratie. Daar wilde ik meer van weten! Om het vak te leren volgde ik verschillende opleidingen.

  Daardoor kon ik van baan wisselen. Ik kreeg de kans om een hogere opleiding voor salarisadministrateur te volgen. Dat deed ik direct!

  Mensen begonnen te luisteren

  Als je ergens een Expert in bent, dan luisteren mensen naar je adviezen. Dat vond ik fantastisch!

  Maar toen werd ik door bedrijfseconomische redenen ontslagen. Ik had twee kleine kinderen en wilde absoluut niet werkeloos thuis zitten. Ik besloot mijn eigen weg te volgen.

  De geboorte van PvExpert

  Ik startte PvExpert op!

  In mijn ogen een redelijk spannende onderneming. Ik durfde eigenlijk niet naar de KvK om mijn bedrijf in te schrijven. Maar mijn man had alle vertrouwen in mij en hij gaf mij de kracht om ervoor te gaan. Met zijn hulp heb ik PvExpert ingeschreven op 19 mei 2009.

  PvExpert liep direct goed!

  Vanaf dag 1 ging het goed. Ik had zoveel geobserveerd in het verleden dat ik nu precies wist wat ik niet wilde en ik ging de dingen op mijn manier doen. En dat werkte.

  Natuurlijk was het niet altijd gemakkelijk. Na een tijd alleen te hebben gewerkt groeide PvExpert te hard om dit vol te houden.

  Het omslagpunt naar mijn eerste personeelslid was enorm spannend. Mijn man kwam in mijn bedrijf werken. Ik vind het zo stoer dat hij zich ging omscholen om mij te helpen.

  Het PvExpert-team bleef groeien

  Het liep zo goed dat ons team bleef groeien. Bij elke groei werd ik weer gedwongen om na te denken over de volgende stap. Ineens was ik dé persoon die elk probleem mocht oplossen. Best pittig maar ook leuk.

  Trots op PvExpert

  Ik kijk vol trots naar het bedrijf, naar onze klanten maar ook naar de enorme aantallen loonstroken die we elke maand weer draaien.

  Ik vind het geweldig om te zien hoe het PvExpert-team groeit! Niet alleen qua aantallen maar ook doordat ze blijven leren!

  Geef nooit op!

  Moraal van dit verhaal is natuurlijk: Geef nooit op!

  Ook al lijkt het soms allemaal tegen te zitten, al is het soms hard en veel werken, je kunt het!

  Kijk maar naar mij. Van een klein stil meisje in een hoekje naar de spil van een supermooi eigen bedrijf.

  Ik bedank iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt. Op de eerste plaats natuurlijk Antoon, mijn man, maar ook het team PvExpert én natuurlijk de klanten die vertrouwen in ons hebben.

  Dank, dank, dank! Op naar nog veel meer mooie jaren.

  Met vriendelijke groet,

  Patricia van Es

  ps. Wil je ons feliciteren? Laat gerust een berichtje achter! Dat vinden we leuk!

 • 2 Reacties

  Hoi Patricia en Antoon, Van harte gefeliciteerd met jullie 10 jarig bestaan. Ik vind het een super prestatie hoe je PvExpert groot gemaakt hebt. Ik ben nog steeds blij dat Nmbrs mij naar jou door verwezen heeft in 2010/2011 toen ik met plannen zat om zelf de loonadministratie voor mijn klanten te gaan verzorgen. Jullie ontzorgen mij en mijn cliënten echt hierin. Ik hoop nog lang van jullie diensten gebruik te mogen maken. Maak er een leuk feestje van met je werknemers en familie. Met vriendelijke groeten, Jacqueline Prins

  Reageer

  Jacqueline, Wat lief! Dank je wel.

  Reageer
error: Content is protected !!