•  

  Zelfs voor de doorgewinterde ondernemer is de personeels- en loonadministratie een tijdrovende zaak. Uitbesteden lijkt vaak kostbaar en de stand van zaken binnen jouw personeelsbestand krijg je doorgaans te horen van de accountant. Wil jij liever zelf in controle blijven? Ben je op zoek naar online HR-systeem? Wil je de zorg voor de salarisadministratie betaalbaar en professioneel uit handen geven? Bij ons krijg je gratis toegang tot het HR gedeelte van het systeem.

  Flexibele tijden vragen om flexibele oplossingen

  Wil je graag overzicht wanneer jij dat nodig hebt en tijd besparen? De technologische ontwikkelingen gaan snel en steeds meer ondernemers werken flexibel. Met ons online HR- en loonadministratiesysteem profiteer je van een handig HR-systeem. Jij kan waar je maar wilt direct inloggen en de stand van zaken bekijken. Zelfs op je telefoon!

  Online samenwerken met handig HR-Systeem

  Door dit online HR- en loonadministratiesysteem kunnen wij met jou samenwerken om personeelsgegevens efficiënt en overzichtelijk te beheren. Je wordt dagelijks op de hoogte gebracht van belangrijke gebeurtenissen zoals verzuim, verlof en het aflopen van proeftijden en contracten. Mis nooit meer een verjaardag of jubileum, en stap vandaag nog over!

  Web of smartphone App

  Via een App kunnen medewerkers altijd en overal loonstroken bekijken en eenvoudig verlof aanvragen. Ons HR- en salarissysteem zit boordevol eenvoudige online HR-functionaliteiten. Welke functionaliteit je ook wilt gebruiken, deze extra mogelijkheden zijn volledig gratis. Neem eens een kijkje bij onze digitheek om het systeem te bekijken.

  Gedeeltelijk uitbesteden

  Je kunt ervoor kiezen om je gehele HR- en salarisdministratie uit te besteden. Of je kiest ervoor om alles of een deel zelf te blijven doen met onze ondersteuning. Stap eenvoudig over op ons systeem en krijg inzicht in jouw administratie waar en wanneer jij dat wilt.

  Contact

  Wil je meer weten of heb je specifieke vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij laten je graag alle mogelijkheden zien. Het uitbesteden van de loonadministratie kan al vanaf 1 loonstrook!

  Contact