• Hoe zit het met jouw salarisadministratie?

  De tijden zijn gunstig. Althans voor mij. We zijn weer volop aan de slag na een geweldige vakantie. Ik hoor je denken, Patricia jij houdt toch helemaal niet van vakantie? Dat is inderdaad jaren zo geweest. Maar Ik kan nu zeggen dat ik heb ervaren dat vakantie vieren erg fijn en ook nodig is.

  Wat is er veranderd?

  8 jaar PvExpert

  PvExpert bestaat al 8 jaar!  Ik ben gestart in tijden van crisis en ik heb hard gewerkt om nieuwe klanten te vinden. Ik ben ook volop bezig gegaan met samenwerkingspartners. Vanaf dag 1 zien we een stijgende lijn. Super! Maar al dat harde werken zorgde er ook voor dat ik liever in de buurt bleef van mijn bedrijf. Lekker aan de slag voor die ontzettend leuke klanten.

  Drie uitgangspunten van ons succes

  Ik geloof dat het persoonlijke aspect van PvExpert ons uniek maakt. Wij zijn mensen, wij denken als mensen, wij werken voor mensen en wij doen de salarisadministratie voor mensen. Daarom zullen we altijd alle aspecten van het vak behandelen en je niet alleen de financiële gevolgen van een bepaalde beslissing laten zien. Hoe werken wij?

   

  • Wij werken met een heldere visie

  -   Salarisadministratie is een vak! Dat doe je er niet even bij. De wet- en regelgeving is daarvoor te veranderlijk en te ingewikkeld.

  • Wij werken met een duidelijk doel voor ogen

  - Wij willen groot worden zodat onze visie door steeds meer mensen wordt omarmd. 

  • Wij investeren in onze klanten en in elkaar

  - Wij vinden het belangrijk dat iedereen tevreden is. Tevreden mensen presteren het allerbeste.

   

  Deze uitgangspunten heeft PvExpert doen groeien. En daar ben ik enorm dankbaar voor maar vooral ook trots op. Ik ben blij dat steeds meer mensen gaan inzien dat het doen van een salarisadministratie meer tijd en aandacht vraagt dan dat het vaak krijgt. 

  Menselijk kapitaal

  Je kunt de salariskosten zien als een grote kostenpost maar het is natuurlijk een investering in menselijk kapitaal. Je kunt natuurlijk niet alles alleen.

  Op je medewerkers ben je zuinig. Het is daarom belangrijk dat de salarisadministratie goed gaat zodat er geen klachten komen en alle beloftes op een juiste manier administratief worden verwerkt. Een salarisadministratie is een win-win situatie. Vandaar dat wij er zo dol op zijn. J

  Rust door groei

  Doordat we groter zijn geworden en er steeds meer personeel rondloopt bij PvExpert kon ik met een gerust hart op vakantie gaan. Heerlijk wat had ik dit nodig! Voor het eerst lieten we ook onze mooie auto staan en gingen we vliegen. Antoon heeft zijn vliegangst met een geweldige training overwonnen! Ik ben zo trots op hem. Zo konden we weer herenigd worden met onze Braziliaanse dochter. Lees hier als je daar meer over wilt weten.

  We genoten zichtbaar van elkaars aanwezigheid. En PvExpert draaide gewoon door! Het leven is mooi en vreemd. Ik, die zonder zeuren op vakantie gaat! Wie had dat gedacht?

  Woord van persoonlijke dank

  Ik wil het menselijk kapitaal van PvExpert heel hartelijk bedanken.

  Beste teamleden,

  Het kan niet anders dan dat samenwerken met mij een uitdaging voor jullie is. Ik ben eigenwijs, heb een heldere visie en ik wil eigenlijk dat alles gaat zoals ik dat wil. Gelukkig denken we vaak hetzelfde maar voordat we daar achter zijn ;).

  Iedereen met een eigen reden maar we hebben het allemaal zwaar gehad de afgelopen periode. We waren er voor elkaar en we hebben het geflikt! Ik ben trots op jullie. Zonder jullie geen mooi bedrijf. Vergeet dat nooit.

  Bedankt!

  Anshiela welkom bij deze bijzondere club. Jij maakt het team compleet.

  Patricia

  Wij hebben er weer zin in! 

  Besteed je de salarisadministratie al uit maar ben je niet tevreden? Let op: Boekhouders en salarisadministrateurs hanteren soms flinke opzegtermijnen. Het is nu de tijd om daarnaar te kijken! Bij PvExpert kun je gewoon vertrekken als je niet tevreden bent.

  Wil je ook ervaren hoe het is om met PvExpert te werken?

  Neem dan contact met ons op. Je bent meer dan welkom!

  Neem contact

error: Content is protected !!