• Het laatste kwartaal is voor de salarisadministrateur altijd een bijzonder periode. We zijn druk bezig om de nieuwe wetgeving het komende jaar te bestuderen en het huidige jaar moeten we afsluiten.
  In dit laatste kwartaal lopen die zaken altijd door elkaar.

  Verbouwing

  De afgelopen weken stonden bij ons in het teken van de verbouwing. Ons kantoor werd te klein en we hebben daarom een muurtje verplaatst. Maar zoals dat gaat bij verbouwingen, het een volgt het ander op. Doordat we het muurtje weghaalde miste we een stuk uit de vloerbedekking en toen we de kasten gingen verschuiven zagen we dat de muren ook een opknapbeurt konden gebruiken. Uiteindelijk werd het nog een hele verbouwing! Maar het resultaat mag er zijn!

  Workshop

  Nu heeft ieder teamlid weer een eigen werkplek én de vergaderkamer is een stuk groter geworden! Daar ben ik heel blij mee want dat geeft mij de gelegenheid om meer workshops in te plannen. Ik wil graag mijn kennis van ons HR- en salarissysteem met jullie delen. In de workshops ga ik in op de problemen die jij tegenkomt in de praktijk. Een workshop waar je direct wat aan hebt. Geheel op maat gesneden.
  Heb je interesse in een workshop? Voor maar 240 euro leer ik je hoe je de problemen die je tegenkomt kunt oplossen. Je bent er een dagdeel mee kwijt, maar je bespaart enorm veel tijd in de toekomst omdat je na dit dagdeel ons HR- en salarissysteem volledig beheerst.
  Schrijf je hier direct in voor een workshop.

  Vernieuwde telefooncentrale

  Nu we aan het vernieuwen zijn hebben we ook de telefooncentrale vernieuwd. Die voldeed niet meer aan de behoefte van vandaag. Jij hebt waarschijnlijk niets gemerkt van de problemen maar ons geeft het een goed gevoel dat de problemen die wij ervaarden nu zijn opgelost.

  Vernieuwde website

  Tja, en als we dingen aanpakken dan doen we het ook goed. Onze website voldoet ook niet meer aan de wensen van deze tijd. De website wordt het laatste kwartaal goed onder handen genomen. We verwachten hiermee ook online een goede indruk achter te laten.

  In beweging

  Dit laatste kwartaal zijn we dus volop in beweging. We houden van vernieuwing en kijken daarom elk jaar weer uit naar deze periode.
  Vanaf maandag zit het hele team weer voor je klaar. Vol enthousiasme, zoals je van ons gewend bent.

  Meer weten?

  Wil je meer weten over de Workshop of heb je een andere vraag? Bel ons dan gerust even op. Kunnen wij meteen de telefooncentrale goed testen ;)

   

error: Content is protected !!