Nieuws

Gewoon een leuke (parttime) baan

Het vak salarisadministratie.

Het vak salarisadministratie is een interessant vak met veel uitdaging en afwisseling, elke dag is anders. PvExpert helpt Ondernemers, Accountants en Administratiekantoren aan een nauwkeurige salarisadministratie.

Omdat wij voor meer dan 1.100 werkgevers de salarisadministratie verzorgen hebben we te maken met veel verschillende soorten werkgevers en sectoren, van de slager op de hoek tot een groot productiebedrijf.

Jouw nieuwe baan?

Ben jij op zoek naar een echte uitdaging en vind je het leuk om je te ontwikkelen in het vakgebied van salarisadministratie? Binnen PvExpert is er voldoende ruimte en gelegenheid om het vak te leren.

Werk je graag in een team en houd je van een ontspannen werksfeer? Ben je stressbestendig en vind je uitdagingen in het halen van deadlines? Dan is het vak salarisadministratie misschien wel wat voor jou.

Wat ga je doen?

Vanuit ons kantoor in Lelystad zorg jij samen met ons team van salarisexperts ervoor dat de salarisadministratie draaiende blijft.

Afhankelijk van je kwalificaties ga je het team van salarisexperts ondersteunen of werk je met het team mee om de salarisadministratie voor onze klanten  te verzorgen.

Wat bieden we jou?

  • een parttime functie met een goede werk/privé balans
  • je komt in een leuk team te werken in een informele omgeving
  • een salaris wat past bij je functie
  • een pensioenregeling waarvoor wij de volledige premie betalen
  • we hebben voor jou een aanvullende ongevallenverzekering afgesloten
  • per jaar krijg je 24 vakantiedagen (op fulltime basis)
  • We bieden je de mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen om je verder te ontwikkelen binnen het vakgebied van salarisadministratie

Iets voor jou?

Stuur dan een email naar info@pvexpert.nl met als onderwerp “Sollicitatie”. Vergeet niet je motivatie mee te sturen.

Wil je alvast meer weten over PvExpert en het team? Kijk dan even op onze website www.pvexpert.nl.

pvexpertbeheerGewoon een leuke (parttime) baan