• Zoek jij naar een online salarisadministratie?

  Het is niet meer van deze tijd om alleen via een bepaalde computer toegang te krijgen tot HR-informatie. Een online salarisadministratie geeft je de flexibiliteit die je nodig hebt. Om belangrijke beslissingen te kunnen nemen heb je actuele informatie nodig, soms op elk moment van de dag en op elke gewenste locatie. Online werken is veilig en gemakkelijk!

  Eenvoudig te koppelen

  Je krijgt wellicht al het zweet op je hoofd als je denkt aan overstappen op een online salarisadministratie. Alle gegevens in een ander systeem zetten en maar hopen dat het goed gaat. Daar zit je niet op te wachten. Je vraagt je misschien ook af of je gegevens online wel veilig zijn. Met het salarissysteem dat wij gebruiken is die angst niet nodig. Er zijn eenvoudig koppelingen te maken waardoor inrichten van het online salarissysteem bijna automatisch gaat. Je gegevens staan goed beveiligd en natuurlijk gaan wij je helpen en nemen we taken van je over. Je hoeft je nergens zorgen over te maken.

  Betrokken medewerkers

  Doordat het loonadministratiesysteem online is te raadplegen is het mogelijk om je medewerkers tot bepaalde delen toegang te geven. Zo kunnen medewerkers bijvoorbeeld zelf hun verlof aanvragen. Je krijgt daardoor niet alleen betrokken medewerkers, maar het maakt je werk ook nog eens gemakkelijker. Bekijk in onze digitheek filmpjes van de mogelijkheden of neem contact met ons op voor meer informatie.

  Wat is een online salarisadministratie bij PvExpert?

  ✓ Salarisadministratie
  ✓ Verzuimregistratie
  ✓ Verlofregistratie
  ✓ Digitaal dossier
  ✓ HR-signalen
  ✓ MMS (manager login)
  ✓ Login voor medewerkers (ESS)

  Contact

  Natuurlijk kun je ons ook gewoon mailen of bellen. Welke weg jij ook kiest, wij staan voor je klaar!

   

  Contact