• Ons team

 • Over PvExpert

  Onze medewerkers zijn goed opgeleide medewerkers. Het moet voor jou niet uitmaken wie je aan de telefoon krijgt om je vraag beantwoord te krijgen. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en daarom motiveren wij onze medewerkers zich te ontwikkelen. Onze salarisadministrateurs zijn ingeschreven in het Nirpa-register en als Nmbrs®-expert hebben wij ook een aantal Nmbrs Certified Professionals beschikbaar.

  Wij houden onze klanten op de hoogte via de mail. Je krijgt van ons nieuwsbrieven als het gaat om algemene wijzigingen of tips. Er is altijd persoonlijk contact als er een individueel probleem is gesignaleerd of is opgelost voordat je wist dat er een probleem was.

  Neem gerust contact met ons op via mail of via de telefoon. Wij staan voor je klaar.

  Het maakt niet uit hoe vaak, hoe ingewikkeld of hoe eenvoudig je vraag is. Wij nemen elke vraag serieus en doen er alles aan om je snel en vakkundig op weg te helpen. Wij respecteren onze klanten, dat vinden wij logisch.

  Nirpa geregistreerd

  Salarisadministratie en alles wat daarbij hoort is een serieus te nemen vak en verdient de aandacht die het nodig heeft. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en daarom motiveren wij onze medewerkers zich continu te ontwikkelen en zorgen we ervoor dat ze goed zijn opgeleid.

  Door de collectieve registratie van onze salarisexperts bij Nirpa waarborgen we de permanente educatie van onze medewerkers en laten we zien dat we ons werk serieus nemen

  Neem contact met ons op

 • Patricia van Es

  De naam PvExpert komt voort uit een samenspel tussen mijn initialen, Patricia van Es, en mijn expertise op het gebied van personeelsverloning, PersoneelsVerloning Expert.

  Ik ben in 2009 met één klant begonnen op mijn zolderkamer omdat ik een eigen visie had op de loonadministratie. Ik vind respect voor elkaar en dienstbaarheid naar mijn klanten erg belangrijk. Mijn ambitie is nooit geweest om groot te worden maar ik wilde gewoon mijn eigen ding doen. Dit heeft geresulteerd in een familiebedrijf dat elk jaar weer groeit. Ik ben dankbaar dat mijn visie voor het vak en respect voor de mens wordt gewaardeerd.

  Uiteraard ben ik ingeschreven als Register Payroll Professional (RPP) in het register van het Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting (NIRPA). Hiervoor moet ik jaarlijks aantonen dat ik actuele kennis bezit over het vakgebied. Dat vind ik niet moeilijk, loonadministratie vind ik zo leuk, daar wil gewoon alles over weten.

  Ik vind het belangrijk om mijn kennis aan anderen over te dragen en ben daarom met plezier docent voor het Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL). Als Nmbrs Certified Professional word ik regelmatig betrokken bij implementatieprojecten van Nmbrs klanten.

  Ik ben getrouwd met mijn jeugdliefde en zakenpartner Antoon en samen hebben wij twee pubers, Tony en Charity.

   

 • Oprichter/Eigenaar

 • Antoon van Es

  Als echtgenoot van Patricia zag ik haar enthousiasme en de wijze waarop ze haar werk deed. Dat enthousiasme voor het vak is aanstekelijk. Doordat haar bedrijf groeide wilde ik haar graag helpen om de groei van PvExpert op te vangen.

  Ik ben een pittige omscholing gaan doen. Ik ging van keukenverkoper naar salarisadministrateur. Ik begrijp de liefde voor het vak van Patricia nu beter. In 2011 ben ik volledig voor PvExpert gaan werken. Ik heb een breed kennisveld.  Met mijn creatieve ideeën en grote interesse in alles om mij heen kan ik Patricia op een perfecte wijze aanvullen. Wij blijken niet alleen privé prima partners te zijn, maar ook als zakenpartners zijn wij onverslaanbaar. 

  Ik ben Register Salarisadministrateur (Rsa) en ik ben inhoudelijk goed op de hoogte van het vak. Door regelmatige scholing houd ik mijn kennis op peil. 

  Patricia en ik hebben twee prachtige pubers: Tony en Charity. 

  In gesprek met... Lees hier mijn interview in het Salarismagazine

 • Mede-eigenaar / register salarisadministrateur

 • Wendy Albers

  In februari 2014 ben ik bij PvExpert begonnen. Ik voel me er erg thuis. Ik houd van hard werken maar de informele sfeer en de toegankelijkheid van Patricia en Antoon zorgen niet alleen voor een fijne werksfeer, maar ik leer ook veel van hen!

  Ik ben als salarisadministrateur nauw betrokken bij de verwerking van de salarissen van onze klanten. Ik vind kwaliteit en zorgvuldigheid heel belangrijk.

  Ik ben ingeschreven als RSA in het register van het “Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting” (NIRPA) en ik zorg ervoor dat mijn kennis altijd actueel is.

  Ik ben de trotse moeder van mijn kleine meid, Femm.

 • Register salarisadministrateur

 • Stefan van den Dungen

  Ik ben in mei 2015 begonnen bij PvExpert. Ik was zoekende naar een nieuwe invulling van mijn carrière en Patricia en Antoon hebben mij op alle mogelijke manieren gesteund. Ik sta graag in contact met de klanten en elke vraag vind ik even leuk om te beantwoorden.

  Ik heb meer dan 20 jaar ervaring op financieel administratief gebied in diverse bedrijfstakken. Ik heb mij verdiept in de wereld van loonadministratie en in alles wat daarbij hoort. Het enthousiasme van Antoon en Patricia is aanstekelijk. De veelzijdigheid van het vak heeft mij op een positieve manier verrast.

  Ik ben accuraat, initiatiefrijk, flexibel en ik vind een geintje op zijn tijd leuk.

  Ik ben vader van twee kinderen en ik ben dol op voetballen. Ik voetbal zelf en ik begeleid mijn kinderen die even enthousiast zijn over het spelletje als dat ik ben. 

 • Medewerker salarisadministratie

 • Anshiela Jagesar

  Al vele jaren kom ik in aanraking met verschillende aspecten van een salarisadministratie. Dat vond en vind ik interessant. Ik heb daarom na de opleiding Basiskennis Loonadministratie ook het Praktijkdiploma Loonadministratie gehaald. Ik heb mij als Nmbrs Certified Professional gespecialiseerd in het gebruik van de applicatie van Nmbrs®.

  Ik vind het een geweldig vak! 

  De wisselingen in de regel- en wetgeving én de verschillende cao’s blijven mijn aandacht trekken. Bovendien vind ik het implementeren en doorvoeren van veranderingen erg leuk om te doen.

  Ik werk met veel plezier maar ik ga ook met veel plezier op reis. Mijn zwakte is chocolade en ik ben de uitzondering op de regel in Team PvExpert… ik houd namelijk niet van voetbal ;)

 • Register salarisadministrateur

 • Priscilla Riemersma

  Eind 2018 ben ik gestart bij PvExpert als salarisadministrateur. Ik werkte voorheen als HR-administrateur maar mijn ambitie ligt bij de loonadministratie.

  Ik ben blij dat PvExpert mijn ambitie serieus neemt en mij de mogelijkheid biedt om nog meer te leren. Dit jaar heb ik de opleiding Praktijkdiploma Loonadministratie succesvol afgerond. Voor mij een droom die uitkomt.

  Ik werk graag secuur, met oog voor details en ik word vrolijk van tevreden klanten. Nog vrolijker word ik van mijn kleine meid Hailey. Ik vind het heerlijk om thuis te zijn en een film of serie te kijken.

 • Register salarisadministrateur

 • Susanne Baha-Damsma

  Ik ben algemeen ondersteunend medewerker bij PvExpert. Als je belt naar PvExpert heb je grote kans dat je mij aan de lijn krijgt.

  Ik houd van hard werken en ik voel mij samen met mijn collega's een volledig en sterk team.

  Patricia en Antoon zorgen voor een fijne werksfeer waardoor ik mij op mijn plek voel.

  Mijn vrije tijd breng ik het liefst door met familie en vrienden. Dat geeft me veel energie. Ik ben getrouwd met mijn jeugdliefde en samen houden we van reizen of gewoon van lekker relaxen.

 • Algemeen ondersteunend medewerker

error: Content is protected !!