Privacy en Cookies

Privacy- en cookieverklaring PvExpert

PvExpert respecteert de privacy van alle bezoekers van haar website en draagt er zorg voor dat de (persoonlijke) informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van de (persoons)gegevens gebeurt op een wijze, die in overeenstemming is met de eisen die de wet volgens de AVG wetgeving stelt.

Deze verklaring betreft:

  • Website (hierna ook “De website”): www.pvexpert.nl
  • Verantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens (Hierna ook: “De beheerder”): PvExpert VOF,
    gevestigd te Cannenburch 52, 8226 RS Lelystad, kvk-nummer: 52896854.

Verantwoordelijkheden

De beheerder is in geen geval verantwoordelijk voor falen, storingen, moeilijkheden of onderbrekingen van het functioneren van de website, waardoor de website of een van zijn functionaliteiten niet toegankelijk is. De wijze waarop je verbinding zoekt met de website is jouw eigen verantwoordelijkheid. Je dient zelf alle geschikte maatregelen te treffen om jouw apparatuur en jouw gegevens te beschermen tegen onder andere virusaanvallen op het internet. JE bent bovendien zelf verantwoordelijk voor de websites en de gegevens die je op internet raadpleegt.

De beheerder is niet aansprakelijk voor juridische procedures die tegen je worden gevoerd:

  • vanwege het gebruik van de website of diensten toegankelijk via internet
  • vanwege het schenden van de voorwaarden van deze privacy policy

De beheerder is niet verantwoordelijk voor enige schade die je zelf oploopt, dan wel derden of jouw apparatuur oplopen als gevolg van jouw verbinding met of het gebruik van de website. JE zult zich onthouden van iedere actie tegen de beheerder als gevolg hiervan.
Indien de beheerder betrokken raakt bij een geschil als gevolg van jouw gebruik van deze website, is hij gerechtigd alle schade die hij dientengevolge lijdt en nog zal lijden op je te verhalen.

Indien je tijdens het bezoek van de website enige persoonsgegevens tegenkomt, dient onthouden te worden van het
verzamelen ervan of van enig ander ongeoorloofd gebruik alsook van iedere daad die een inbreuk op de persoonlijke
levenssfeer van die persoon of personen oplevert. De beheerder is in geen geval verantwoordelijk in bovengenoemde
situaties.

Doeleinden van de gegevensverwerking

Persoonsgegevens worden door ons verwerkt voor het aangaan en uitvoeren van overeenkomsten voor onze diensten en het beheren van de daaruit voortvloeiende relaties.

Voor het verwerken van de gegevens die via de formulieren worden ingevuld, worden de persoonsgegevens doorgestuurd naar onze contacten via email. Indien je een contact-/offerte-, sollicitatie- of email-inschrijvingsformulier op onze website invult, of ons een e-mail stuurt, dan worden de gegevens die je ons toestuurt voor onbepaalde tijd bewaard. Het is te allen tijde mogelijk de gegevens opnieuw in te zien en/of te laten verwijderen op aanvraag.

Je kunt commerciële aanbiedingen krijgen van PvExpert. Indien je deze niet (meer) wenst te ontvangen, kun je een mail sturen naar het volgende adres: info@pvexpert.nl.

Beveiliging

Alle gegevens die je met PvExpert uitwisselt via onze website, worden versleuteld met SSL beveiliging op basis van het HTTPS protocol.

Statische gegevens en Google Analytics

PvExpert maakt gebruik van Google Analytics om algemene bezoekgegevens bij te houden en om te kunnen analyseren. De gegevens worden gebruikt voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Hiermee optimaliseren wij de werking van de website. Ook hebben wij Google Analytics privacy-vriendelijk ingesteld, zodat IP-adressen geanonimiseerd worden en gegevens over een beveiligde verbinding gestuurd worden.

Met Google hebben wij een verwerkersovereenkomst getekend. De statistische gegevens worden overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in Europa en de Verenigde Staten volgens de actuele AVG wetgeving.

U kunt het privacy beleid van Google lezen voor meer informatie over hoe Google compliant is aan de AVG.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Graag wijzen we je er expliciet op dat deze  statische gegevens door PvExpert nooit te herleiden zijn naar jou als persoon of individu. De door PvExpert verzamelde gegevens worden zelf nooit aan derden verstrekt.

Cookies

Deze website gebruikt cookies die je voorkeuren onthouden om bijv. het navigeren door onze website te vergemakkelijken. Door middel van cookies kunnen we het gedrag van bezoekers analyseren en onze website verbeteren. Deze website wordt daarnaast ook gebruikt door derde partijen om cookies te plaatsen, zoals Google Analytics.

Wat zijn cookies?

Cookies zijn kleine bestanden die je voorkeuren tijdens het surfen onthouden en via de door jouw gebruikte browser opslaan op je eigen computer. De informatie die door cookies door PvExpert en/of derden wordt verzameld wordt mogelijk voor volgende doeleinden gebruikt:

  • Voor analytische doeleinden: om het gebruik van de PvExpert website te analyseren. Voorbeeld: er kan worden bijgehouden hoeveel bezoekers een bepaalde webpagina bezoeken, zodat PvExpert weet welke onderdelen van haar website populair zijn.
  • Voor persoonlijke voorkeur doeleinden: om bezoekers navigatie te vergemakkelijken, zoals opslaan cookievoorkeuren, webshopbestellingen en een evt. inlog.
  • Voor advertentie of marketing doeleinden: om bezoekers van de website van PvExpert relevante en gepersonaliseerde advertenties te tonen, het aantal keren dat iedere advertentie wordt getoond, te beperken & de effectiviteit van reclamecampagnes te meten.

Welke cookies gebruikt PvExpert?

Op onze website wordt gebruik gemaakt van noodzakelijke cookies (t.b.v. de basis websitefuncties zoals paginanavigatie) en worden er cookies door derden geplaatst om het websitebezoek gedrag te analyseren (zoals google analytics). Er worden géén cookies geplaatst die gedrag op persoonlijk niveau traceren of persoonsgegevens gebruiken voor marketingdoeleinden.

Indien je toestemming geeft aan het plaatsen van cookies, kan PvExpert aanvullende data gebruiken om de website te verbeteren. Als je de cookies uitschakelt kan de beleving van onze website tegenvallen of het gebruikersgemak verminderen.

Ons volledige cookieverklaring vind je hier.

Weigeren en verwijderen van cookies

Indien je surft op de website van PvExpert krijg je de melding dat wij cookies gebruiken en dat je bij gebruik van de website akkoord gaat. Indien je je toch wilt uitschrijven voor (bepaalde) cookies dan lees je hieronder hoe dit te doen:

  1. Desktop: ga met de muis naar de linkeronderkant van het scherm
  2. Klik linksonder op de kleine pop-up met de benaming “Cookie Policy”
  3. De cookiemelding verschijnt onderaan het scherm.
  4. Klik op “alleen functioneel” helemaal rechts van de cookiemelding.
  5. Je cookievoorkeuren zijn gewijzigd / opgeslagen.
  6. Eventueel kun je de cookies uit de browser verwijderen. Wil je deze verwijderen via de gebruikte browser; dan kan dit op de volgende manier:

Via de browserinstellingen op je computer kun je reeds geplaatste cookies verwijderen en het plaatsen van nieuwe cookies weigeren. De wijze waarop verschilt per browser. Raadpleeg indien nodig de help functie van je browser. Het uitschakelen van cookies heeft alleen gevolgen voor de computer én browser waarop je deze handeling uitvoert. Indien je gebruik maakt van meerdere computers en/of browsers dien je deze handeling zo vaak als nodig te herhalen.

Meer informatie over te nemen stappen is te vinden op: www.browserchecker.nl

Inzage, correctie en recht van verzet

Indien je een relatie met PvExpert hebt, heb je na schriftelijk of telefonisch verzoek de mogelijkheid je persoonlijke gegevens in te zien.

Indien het door ons verstrekte overzicht onjuistheden bevat, kun je ons schriftelijk of telefonisch verzoeken de gegevens te wijzigen of te laten verwijderen. Je behoudt het recht om vanuit PvExpert binnen 30 dagen een schriftelijke of telefonische reactie te ontvangen, in overeenstemming met de AVG wetgeving. Verder heb je het recht om jouw gegevens op te vragen in een bestand zodat een andere partij deze gegevens kan krijgen en gebruiken.

De gegeven toestemming voor cookies kun je zelf aanpassen, zoals hierboven te lezen. Daarnaast kun je ons schriftelijk op de hoogte stellen wanneer je niet wilt worden benaderd (per post of per e-mail) met informatie over onze producten en diensten door dit te melden bij dit adres:

PvExpert
Cannenburch 52
8226 RS Lelystad
Of mail naar info@pvexpert.nl

Indien je het niet eens bent over hoe wij persoonsgegevens verwerken en je hebt reeds hierover contact opgenomen met een contactpersoon van ons, dan heb je de mogelijkheid tot het indienen van een klacht bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Deze kan gestuurd worden naar:

Autoriteit Persoonsgegevens

Postbus 93374

2509 AJ DEN HAAG

Wijzigingen voorbehouden Cookiebeleid

PvExpert behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit privacy beleid. Wijzigingen zullen op deze website worden gepubliceerd. Wij raden je aan het privacy beleid geregeld te raadplegen, zodat je altijd van de inhoud van de geldende privacy beleid op de hoogte bent.

Dit privacy beleid betreft versie 1.0 en is voor het laatst gewijzigd op 03-06-2021

EtiennePrivacy en Cookies