Salarisadministratie op maat

Een salarisadministratie goed voeren vergt specifieke kennis en vaardigheden. Doordat wet- en regelgeving continu verandert, kost het veel tijd om op de hoogte te blijven en jezelf te ontwikkelen. Om hoge boetes van de belastingdienst te voorkomen, is het dan ook essentieel jouw salarisadministratie de onverdeelde aandacht te geven. Door geheel of gedeeltelijk uit te besteden, houd jij kostbare tijd over om met een kop zonder zorgen te doen wat jij het liefst doet.

Zelf overzicht en controle houden terwijl je tegelijkertijd de zorg voor de salarisadministratie betaalbaar en professioneel uit handen geeft? Onze flexibele oplossingen op maat kunnen je daarbij helpen!

Contact

Online salarisadministratie

Om belangrijke beslissingen te kunnen nemen heb je actuele informatie nodig. Een online salarisadministratie geeft je die flexibiliteit; alle gegevens die je nodig hebt zijn altijd binnen handbereik. Onze digitale werkomgeving maakt het mogelijk snel, gestructureerd en veilig te werken, met als bonus dat jij eenvoudig mee kunt kijken.

Flexibel

Snel

Eenvoudig

Vertel mij meer

Gratis toevoeging HR-functionaliteiten

Zelfs voor de doorgewinterde ondernemer is de personeels- en salarisadministratie een ingewikkelde en tijdrovende zaak. Zeker als je er niet continu mee bezig bent. Met ons online personeels- en loonadministratiesysteem houd jij zelf overzicht en controle, terwijl je tegelijkertijd de zorg voor de salarisadministratie betaalbaar en professioneel uit handen geeft.

Ons systeem zit boordevol eenvoudige online HR-functionaliteiten. Welke functionaliteit je ook wilt gebruiken, deze extra mogelijkheden zijn volledig gratis. Jij kunt direct inloggen en de stand van zaken bekijken, waar en wanneer jij dat wilt, zelfs via telefoon of tablet!

Online samenwerken met handig salarissysteem

Wij werken met jou samen om personeelsgegevens efficiënt en overzichtelijk te beheren. Je wordt dagelijks op de hoogte gebracht van belangrijke gebeurtenissen zoals verzuim en verlof, het aflopen van proeftijden en contracten, en je mist nooit meer een verjaardag of jubileum!

Een extra voordeel van ons online salarissysteem is dat je ervoor kunt kiezen jouw medewerkers toegang te verlenen tot bepaalde onderdelen. Zo kunnen medewerkers bijvoorbeeld zelf via computer of mobiele app eenvoudig loonstroken bekijken, verlof aanvragen, tijdregistratie bijhouden en mutaties indienen. Je krijgt daardoor niet alleen betrokken medewerkers, maar het maakt jouw werk ook nog eens gemakkelijker.

Maak kennis met ons team

Ons salarissysteem in beeld!

Heb je graag een beeld bij het verhaal? Dat kan!
De instructievideo’s op onze website bieden je alvast een kijkje in de keuken.

Bekijk de video's
adminSalarisadministratie op maat