Over PvExpert

Vakkundig, betrokken en bereikbaar; maak kennis met ons team!

Wie zijn wij?

Jouw salarisadministratie is bij ons in goede handen. Al onze medewerkers zijn betrokken, proactief en goed opgeleid. Zo zorgen wij ervoor dat jij altijd dezelfde kwaliteit van ons kunt verwachten. Onze salarisadministrateurs zijn NIRPA-gecertificeerd, en als Visma Nmbrs-expert beschikken wij daarnaast over een Nmbrs Certified Professional.

Kennis is er om te delen. Wij houden onze klanten daarom per e-mail op de hoogte van belangrijke en interessante informatie, zoals wijzigingen in wet- en regelgeving, nieuwe instructievideo’s en handige tips. Naast deze nieuwsbrieven is er altijd persoonlijk contact als er een individueel probleem is gesignaleerd. Zelfs als dit al is opgelost voordat je wist dat er iets aan de hand was.

Onze experts staan altijd voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Of ze nu ingewikkeld of eenvoudig zijn, en hoe vaak je ze ook stelt; wij nemen elke vraag serieus en doen er alles aan om je snel en vakkundig op weg te helpen. Wij respecteren onze klanten, dat vinden wij logisch.

Meer over onze flexibele oplossingen

NIRPA Gecertificeerd

Wij hechten waarde aan kwaliteit

Salarisadministratie en alles wat daarbij hoort is een serieus te nemen vak dat de onverdeelde aandacht verdient. Omdat wij veel waarde hechten aan kwaliteit, motiveren wij onze medewerkers zich continu te ontwikkelen en zorgen we ervoor dat ze goed zijn opgeleid.

Door de collectieve registratie van onze salarisexperts bij NIRPA waarborgen we de permanente educatie van onze medewerkers en laten we zien dat wij ons werk serieus nemen.

Ons Team

Patricia M.T. van Es-Damsma  RPP - Nirpa

Oprichter/Eigenaar

De naam PvExpert komt voort uit een samenspel tussen mijn initialen (PvE) en mijn expertise op het gebied van personeelsverloning (PersoneelsVerloning Expert).

Ik ben in 2009 met één klant begonnen op mijn zolderkamer omdat ik een eigen visie had op de loonadministratie. Ik vind respect voor elkaar en dienstbaarheid naar mijn klanten erg belangrijk. Mijn ambitie is nooit geweest om groot te worden maar ik wilde gewoon mijn eigen ding doen. Dit heeft geresulteerd in een familiebedrijf dat elk jaar weer groeit. Ik ben dankbaar dat mijn visie voor het vak en respect voor de mens wordt gewaardeerd.

Uiteraard ben ik ingeschreven als Register Payroll Professional (RPP) in het register van het Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting (NIRPA). Hiervoor moet ik jaarlijks aantonen dat ik actuele kennis bezit over het vakgebied. Dat vind ik niet moeilijk; loonadministratie vind ik zó leuk, daar wil ik gewoon alles over weten!

Ik vind het belangrijk om mijn kennis aan anderen over te dragen en ben daarom met plezier docent voor het Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL) en de Vakopleiding Payroll Services (VPS). Als Nmbrs Certified Professional word ik regelmatig betrokken bij implementatieprojecten van Nmbrs-klanten en geef ik trainingen en workshops in het optimaal gebruiken van de Nmbrs-software.

Ik ben getrouwd met Antoon, die sinds 2011 tevens mijn zakenpartner is. Samen hebben wij drie kinderen: Tony, Charity en onze Braziliaanse dochter Giovanna.

Antoon van Es  RPP - Nirpa

Mede-eigenaar/Register Salarisadministrateur

Als echtgenoot van Patricia zag ik haar enthousiasme en de wijze waarop ze haar werk deed. Dat enthousiasme voor het vak is aanstekelijk. Doordat haar bedrijf groeide, wilde ik haar graag helpen om de groei van PvExpert op te vangen.

Ik ben een pittige omscholing gaan doen. Ik ging van keukenverkoper naar salarisadministrateur en leerde de liefde voor het vak van Patricia beter begrijpen. In 2011 ben ik volledig voor PvExpert gaan werken. Ik heb een breed kennisveld. Met mijn creatieve ideeën en grote interesse in alles om mij heen kan ik Patricia op een perfecte wijze aanvullen. Wij blijken niet alleen privé prima partners te zijn, maar ook als zakenpartners zijn wij onverslaanbaar.

Ik ben Register Salarisadministrateur (RSa) en inhoudelijk goed op de hoogte van het vak. Door regelmatige scholing houd ik mijn kennis op peil.

Patricia en ik hebben drie kinderen: Tony, Charity en onze Braziliaanse dochter Giovanna.

Stefan van den Dungen

Medewerker Salarisadministratie

Ik ben in mei 2015 begonnen bij PvExpert. Ik was zoekende naar een nieuwe invulling van mijn carrière en Patricia en Antoon hebben mij op alle mogelijke manieren gesteund. Ik sta graag in contact met de klanten en elke vraag vind ik even leuk om te beantwoorden.

Ik heb meer dan 20 jaar ervaring op financieel administratief gebied in diverse bedrijfstakken. Ik heb mij verdiept in de wereld van loonadministratie en alles wat daarbij hoort. Het enthousiasme van Antoon en Patricia is aanstekelijk. De veelzijdigheid van het vak heeft mij op een positieve manier verrast.

Ik ben accuraat, initiatiefrijk, flexibel en ik vind een geintje op zijn tijd leuk.

Ik ben vader van twee kinderen en ik ben dol op voetballen. Ik heb zelf altijd gevoetbald en ik begeleid nu mijn kinderen die even enthousiast zijn over het spelletje als dat ik ben.

Priscilla Riemersma  RPP - Nirpa

Register Salarisadministrateur

Eind 2018 ben ik gestart bij PvExpert als salarisadministrateur. Ik werkte voorheen als HR-administrateur maar mijn ambitie ligt bij de loonadministratie. Ik ben er trots op dat ik als RSa ingeschreven sta in het register van het NIRPA.

Ik ben blij dat PvExpert mijn ambitie serieus neemt en mij de mogelijkheid biedt om nog meer te leren. Na de opleiding Praktijkdiploma Loonadministratie ben ik altijd bezig geweest om mijn kennis op het gebied van het salarisvak te vergroten, ik ben nooit uitgeleerd.

Ik werk graag secuur, met oog voor details en ik word vrolijk van tevreden klanten. Nog vrolijker word ik van mijn kleine meid Hailey. Ik vind het heerlijk om thuis te zijn en een film of serie te kijken.

Susanne Baha-Damsma RPP - Nirpa

Register Salarisadministrateur

Sinds 2019 ben ik werkzaam bij PvExpert. Ik ben Patricia’s (en Antoons) nichtje en daardoor één van de mensen die PvExpert een familiebedrijf maakt.

Startende als algemeen ondersteunend medewerker, heb ik sinds 2021 mijn Praktijkdiploma Loonadministratie. Nu ben ik register salarisadministrateur en er trots op dat ik als RSa ingeschreven sta in het register van het NIRPA. Als je belt naar PvExpert heb je grote kans dat je mij aan de lijn krijgt.

Ik vind het fijn om samen hard te werken en ik voel mij samen met mijn collega’s een volledig en sterk team. PvExpert zorgt voor een fijne werksfeer waardoor ik mij op mijn plek voel. Mede door hen ben ik enthousiast geworden over het vak.

Mijn vrije tijd breng ik het liefst door met familie en vrienden. Dat geeft me veel energie. Ik ben getrouwd met mijn jeugdliefde en samen hebben we een prachtige dochter Dina.

Charity van Es

Algemeen Ondersteunend Medewerker

Ik ben de dochter van Patricia en Antoon en sinds 2019 werk ik bij PvExpert als algemeen ondersteunend medewerker. Dat klinkt misschien ingewikkeld, maar het betekent eigenlijk dat als ze bij PvExpert een vervelend klusje hebben ze mij vragen of ik beschikbaar ben om dat op te knappen. Mij zal je dus nooit aan de telefoon krijgen.

Ik ben ook één van de redenen dat we PvExpert een familiebedrijf noemen en daar ben ik best wel een beetje trots op. 😉

Als ik niet voor PvExpert werk ben ik met school bezig, maak ik muziek of doe ik leuke dingen met mijn vrienden en vriendinnen.

Didi Hopman

Communicatiemedewerker

Het verhaal van mijn kennismaking met Antoon en Patricia is veel te lang om hier te vertellen, maar wel erg leuk! Minuscule samenvatting: mijn lief en ik werkten voor de lokale omroep, Antoon en Patricia luisterden ernaar. Ze vroegen platen aan, kwamen langs voor een interview, en binnen de kortste keren had ik een commercial voor ze gemaakt, werd het nog piepjonge PvExpert sponsor van ons programma, en mocht ik de familie Van Es tot mijn vrienden rekenen.

In de afgelopen jaren deed ik geregeld kleinere klusjes voor PvExpert, zoals het schrijven en inspreken van voicemailberichten en keuzemenu’s. Op 1 februari 2019 kwam ik officieel in dienst.

De titel ‘Communicatiemedewerker’ is wellicht wat misleidend; het moet heel gek lopen wil je mij aan de telefoon krijgen. 😉 Je vindt mijn stem, teksten en creativiteit onder meer terug in instructievideo’s, voicemails, keuzemenu’s, en de nieuwe website.

Ik woon samen met mijn lief en katten, waarmee ik het allerliefst mijn vrije tijd doorbreng. Verder ben ik gek op muziek, gamen, lekker eten, klussen en allerhande creatieve uitspattingen.

Claudia Verbeek

Ondersteunend Medewerker

Sinds september 2021 ben ik werkzaam bij PvExpert. Door de informele sfeer voelde ik mij meteen welkom. Oorspronkelijk kom ik uit de beautybranche, maar leer nu veel over het vak salarisadministratie van Patricia en mijn collega’s.

Vanwege mijn pasgeboren baby werk ik momenteel vier ochtenden per week. Als ondersteunend medewerker zul je mij vaak als eerste aan de telefoon krijgen om je te woord te staan.

Ik houd van een uitdaging en ben leergierig. Vanwege de vele doorgroeimogelijkheden voel ik mij daarom ook op mijn plek binnen PvExpert. Verder sta ik voor klantvriendelijkheid en oplossingsgericht te werk gaan. Ik kan niet wachten om je aan de lijn te krijgen en zo goed mogelijk te helpen!

In mijn vrije tijd breng ik veel tijd door met mijn gezin. Wij doen graag leuke dingen met vrienden en familie, maar houden ook erg van ontspanning. Ik kook dan ook graag of kijk series/films.

Monique Heijtel

HR-Specialist

Sinds 2020 werkt MO-HR samen met PvExpert voor HR-vraagstukken. Ik bied hands-on ondersteuning en ben een kundige sparringpartner bij alle vragen over personeelsbeleid. Alles op een manier die bij jouw bedrijf en jouw medewerkers past. Persoonlijk contact vind ik hierbij heel belangrijk.

Na een aantal jaar als fiscaal- en arbeidsjurist te hebben gewerkt ben ik in 2005 MO-HR gestart. Ik krijg er veel energie van als ik ondernemers kan helpen met personeelsvragen. Verder word ik (meestal ;-)) blij van mijn 2 puberdochters, lekker eten (mijn man kan fantastisch koken), hockey- en voetbalwedstrijden kijken en cabaret.

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op, wij staan voor je klaar!

Vraag&Antwoord Contact
adminTeam