• Dit jaar was ik aanwezig bij een van de optredens van de Toppers 2016. Mensen die mij een beetje beter kennen weten dat dit niet helemaal mijn ding is. Fans die volledig uitgedost naar een optreden komen kijken, ik denk er het mijne van. Maar dit jaar was het anders. Heel anders. De Dolly Dots traden op!

  Ik kan niet begrijpen dat niet iedereen weet wie dit zijn, maar ik kan u vertellen dat dit mijn idolen waren en nog zijn. Ik wilde dit optreden niet missen! Ook al komen ze bij de Toppers ;). Ik heb kaarten gekocht en mijn zus een appje gestuurd. Die lag natuurlijk compleet in een deuk, maar gelukkig ging ze mee.

  Een jaarlijks uitje!

  Wat hebben de Dolly Dots en de Toppers met salarisadministratie te maken? Ik maak een koppeling met het personeelsfeest. Als u een artiest wilt inhuren op uw personeelsfeest krijgt u te maken met de artiestenregeling. Als dat aan de orde is, neemt u dan even contact met ons op.

  Terug naar het personeelsfeest. Wat als ik niet mijn zus, maar ons personeel had meegenomen voor een jaarlijks uitje? Is dat dan loon? Moet dat belast worden? Of mag het ook in de vrije ruimte van de WKR vallen?

  Niet op het werk
  Een personeelsfeest dat niet op de werkvloer wordt gehouden is loon voor de werknemers.  Wij werken niet in de Arena dus ik had volgens bovenstaand voorbeeld de kosten van het avondje Toppers moeten belasten op de loonstrook. Of ik had de kosten als eindheffing in de vrije ruimte moeten zetten.

  Overzicht over de vrije ruimte

  Wist u dat wij een overzicht van de vrije ruimte na elke loonrun klaarzetten? Zo weet u precies hoe hoog uw vrije ruimte (nog) is. Als u kosten maakt die u aanwijst naar de vrije ruimte (bv. een avondje Toppers) dan kunt u dit bedrag inclusief btw aan ons doorgeven. Wij passen het bedrag voor u aan. Zo blijft uw overzicht altijd actueel.

  Meer weten?

  Wilt u meer weten over de kosten van uw personeelsfeestje of de vrije ruimte? Neem dan contact met ons op.

  Ps. De avond was natuurlijk geweldig. Ik hoop dat uw personeelsfeest dat ook was/is!

   

error: Content is protected !!