• Wat zeggen onze klanten

 • FRANS HIEMSTRA
  Cijfercoach

   "Complimenten voor de extra opties voor ons, jullie klanten, de online mutatiemodule, wow! Goede volgende stap in professionalisering, het gaat goed met jullie, ik ben blij , toppie! Had al vanaf dag 1 een prettig gevoel bij jullie bedrijf en nu vandaag nog steeds en weer... dus dank en feliciteer iedereen daar ajb met deze verdere verbetering, goed gedaan "

   

   

 • JOHAN BOOT
  Hampton Creek Food

  "Hartelijk dank voor jullie zeer professionele ondersteuning gedurende de afgelopen bijna twee jaar. Niet alleen administratief, maar ook met voor mij waardevolle adviezen zowel in mijn rol als werknemer als mijn rol die ik namens de werkgever heb vervuld. Vooral de altijd zeer snelle reactie van jullie kant heb ik zeer gewaardeerd. "

   

   

 • JOS BEKS
  Change Hairstyling

  "PvExpert is een expert in personeelsadministratie! Wij gebruiken zelf Nmbrs voor onze personeelsadministratie en hier sluit PvExpert perfect op aan. In ons geval begeleiden, muteren en controleren zij alles tot in de puntjes en maken een personeelsadministratie gemakkelijk, overzichtelijk en boven alles voordelig. Wegens onze snelle groei waren we één jaar gelden opzoek naar een partner die snel kon schakelen en onze personeelsadministratie om kon zetten in een overzichtelijk Cloud (SaaS) administratie. Met de korte lijntjes van PvExpert werd hier snel op ingespeeld en de gehele administratie kreeg een flinke opfrisbeurt. Al snel ging alles op rolletjes waarna wij hun motto des te beter begrijpen “een kop zonder zorgen”. Met onze aanhoudende groei hoopt Change Hairstyling nog lang van de service van PvExpert gebruik te mogen maken en wensen PvExpert veel succes toe."

   

   

 • MARCO LESMEISTER
  Front Finance

  "PvExpert, de specialist op het gebied van salarisverwerking. Voor het verwerken van de salarisadministratie van onze klanten, zijn wij een intensieve samenwerking aangegaan met PvExpert uit Lelystad. Een perfecte situatie, want PvExpert werkt met het online salarispakket NMBRS®, welke gekoppeld is aan onze administraties in Twinfield."

   

   

 • DAAN VANEKER
  Administratie.net

  "Salarisadministratie is een specifieke tak van sport, waarbij actuele kennis van de wet en CAO’s van groot belang is. Niet iets wat ik er even bij kan doen, daarom werk ik voor de salarisadministratie samen met PvExpert, specialist op het gebied van salarisadministratie. Daarnaast kunt u bij hen terecht voor personeelsadministratie, verzuimadministratie en pensioensadministratie. Ik kies voor PvExpert vanwege haar vennoten Patricia en Antoon van Es. Ras ondernemers. Zij staan altijd voor u klaar. Moet het werk af? Dan werken ze nog even door. En ze zijn constant op zoek naar mogelijkheden om met behulp van moderne ICT-technieken de bedrijfsprocessen en de dienstverlening van klanten te optimaliseren. Bij de salarisadministratie wordt gebruik gemaakt van Nmbrs. Een gebruiksvriendelijke webapplicatie met alle functionaliteiten van HR - en salarissoftware"

   

   

 • Het verzorgen van personeels- en salarisadministratie is voor veel bedrijven een zeer bewerkelijke taak. Om uw salarisadministratie de aandacht te geven die het nodig heeft kan uitbesteding van uw salarisadministratie de oplossing zijn. We weten het, we kunnen het, we doen het…

error: Content is protected !!